13 Ocak 2016 Çarşamba

Toptan Köpek Maması Satışı



HEM KALİTELİ HEM DE UYGUN FİYATLI TOPTAN KÖPEK MAMASI KULLANIN




Köpek sahipleri yavru, yetişkin ve yaşlı köpeklerine en uygun şartları sağlama konusunda her zaman endişeli olurlar. Tabi ki köpeğinizin ne tür gıdalarla besleneceği, en nasıl eğitileceği ve sağlığının nasıl korunacağı gibi üzerinde düşünülmesi gereken pek çok önemli nokta vardır.
Özellikle dostunuz yavru bir köpek ise her seferinde daha dikkatli ve özenli davranmak istersiniz.  Toptan köpek maması seçimi konusunda da  bu durum böyledir, siz değerli köpek sahipleri kaliteli markalar arasından toptan fiyatına köpek mamalarını kontrol ederek, en iyi mamayı en uygun fiyata almak isterler.  Etrafı  keşfederken yavru veya yetişkin köpeğinizin yeni yeni gelişen bağışıklık sistemi,  mutlaka birçok zorlukla belki de hastalıkla karşı karşıya gelecektir.

Köpeğinizi zengin besin içeriği ile bir toptan kuru köpek maması ile beslemek, etrafına adaptasyon sağlama sürecinde köpeğinizin bağışıklık sistemini korumaya yardımcı olur.  Bundan dolayı  köpeğiniz için kuru mama seçimi çok önemli bir etkendir. Bunun içindir ki, veterinerinizin tavsiye ettiği en iyi köpek maması tercih edilmelidir ve ürün paketi üzerindeki besleme kurallarına uyulmalı.

TOPTAN KÖPEK MAMASI EN UCUZ NEREDEN ALINIR?

Dostumuz kaç yaşında olursa olsun onu kaliteli toptan köpek maması ile beslemeniz gerektiği konusuna da daha önce değinmiştik. Fakat dostumuzun en önemli gelişim döneminde olduğu yavru ya da puppy dönemindeki bakım ve beslenmesi çok önem taşır. Toptan yavru köpek maması seçimi de önemlidir.  

Satın alınacak köpek maması sindirilmesi ve kalitesi yüksek kuzu etli puppy toptan köpek maması, tavuklu yavru köpek maması, balıklı mama ya da somonlu, toptan köpek maması için özel içerikli  toptan kuru mama ya da konserve mama olmalıdır. Köpeğinize gün içerisinde verilecek kuru mama miktarı mümkünse 2-6 aylık döneme kadar günde en az 3 öğüne bölünmeli, köpeğiniz her hafta tartılmalı ve 15 günlük periyotlar halinde köpeğinize vereceğiniz kuru mama miktarı yeniden belirlenmelidir. Her defasında köpeğinizin dışkısı kıvam ve sindirilmemiş gıda maddeleri olup olmadığı konusunda dikkatlice kontrol edilmeli, normalden ayrılan kıvam ve renk görüldüğünde bir veteriner hekimden köpeğinize verilecek kuru mama miktarının ne olacağı konusunda yardım istenmelidir.
Mamanızı HeyLove marka köpek mamalarından seçmeniz dileğiyle. HeyLove'ın resmi websitesinden indirim ve avantajlarımızı takip ederek kaliteyi uygun fiyata alma şansı yakalayabilirsiniz.


1 yorum: